Close

Search

Sale Ends In:

SpringLock telefontartó + vezeték nélküli töltőtekercs – USB C csatlakozóval

SKU:MC-942

Készleten

42990 Ft

Legújabb tartónk, kiegészítve legújabb fejlesztésünkkel. Ha egy egyszerű, de megbízható telefontartóra vágysz, vagy ha úgy érzed, Qi töltő funkciót is a telefonodhoz. A tartó könnyű, rozsdamentes acélból és alumíniumból készült, a vízálló töltőtekercs pedig megbízható társ, bárhová is mész. A termék teljesen moduláris, így 100%-ban az Ön telefonjához igazítjuk. Ha később veszel egy új telefont és változnak a méretek, konzol cseréjével könnyedén hozzáigazíthatod az új készülékhez. Rendeléskor kérjük, adja meg telefonja méretét vagy márkáját és modelljét és mi gondoskodunk a megfelelő tartóról.

<a href=”https://motochargebar.hu/telefon-valaszto/” target=”_blank”>Telefon választó</a>

Clear

Kialakításának köszönhetően többé nem kell a telefonod gombjai miatt aggódnod, ráadásul vezetékes töltéssel is bővíthető. Csökkentett súllyal, de még mindig rozsdamentes acélból és alumíniumból készült, az örökkévalóságnak tervezve!

A legjobb motoros telefontartót keresed?
Megtaláltad!
Mondjuk is, hogy miért ne keress tovább:

Praktikus forma
Rugalmas kialakításával igazodik a különböző méretű eszközökhöz, formájának köszönhetően kényelmesen illeszkedik, nem kell attól tartanod, hogy a telefon gombjai útban lesznek.

Praktikus forma
A rugalmas kialakításnak köszönhetően a tartó alkalmazkodik a különböző készülékméretekhez és formájának köszönhetően kényelmesen illeszkedik. Nem kell attól tartania, hogy a telefon gombjai akadályozzák.

Biztonságos tartás
A mobiltelefon tartó ideális kerékpárokhoz és motorokhoz. Amikor a telefon a tartóban van, ott marad, bármilyen göröngyös a terep. Nincsenek olyan rögzítőelemek, amelyeket elfelejthetne megerősíteni, és aztán fájdalmasan rájönne az út során, hogy óvatosabbnak kellett volna lennie. Csak helyezze be, és már indulhat is!

Rozsdamentes acél és alumínium
Felejtsd el az alacsony minőségű, műanyaggal töltött motoros telefontartókat, amelyek eltörnek, bepiszkolódnak és idővel elhasználódnak! Csak rozsdamentes acélt és alumíniumot használtunk. Ez a kis erőmű talán még robusztusabb, mint a korábbi tartóink, és még a súlya is kisebb!

További rezgéscsillapítás
Még jobban csillapítja a rezgéseket, mert a speciális szilikon alapunkon kívül a tartó rugós felfüggesztéssel rendelkezik, amely még több rezgést nyel el. A telefon kamerája biztosan hálás lesz!

A töltőről:
Tökéletes kapcsolat

SpringLock tartóinkat a kezdetektől úgy terveztük, hogy a töltőtekercs tökéletesen illeszkedjen bármely telefon fogadó tekercséhez, és ezért mindig maximális hatékonysággal töltsön!

Két típus közül választhat:
Közvetlenül az akkumulátorra csatlakoztatható típus

A motorkerékpár elektronikájához való csatlakozás Superseal csatlakozón keresztül történik, az áramellátást pedig saját tápegység biztosítja, amely közvetlenül az akkumulátorra csatlakozik. Az okoseszköz csak akkor kapcsol be töltést, ha a motor jár és a generátor tölt, így a kétkerekű akkumulátora mindig védett. A megoldás teljesen vízálló és stabil és megbízható még nagy esőben is.

USB-C csatlakozókábellel

A töltő egy USB-C portban (50 cm) végződik, amely a motorkerékpár meglévő USB-C kimenetéhez csatlakozik. Ez különösen alkalmas azoknak, akik korábban vásároltak tőlünk MCB-931 vezetékes töltőt USB-C kimenettel.

Nagy teljesítményű
A töltőtekercs telefonmodelltől függően 12-15 WATT teljesítményt fogyaszt, aminek legalább 85%-a ténylegesen töltésre kerül!

Egy átlagos 3600 mAh-s akkumulátor várhatóan 1,5 óra alatt tölti fel teljesen. Ha a telefon nem ismeri fel a különböző töltési feszültségprofilokat, akkor 1800 mA töltőárammal kell számolni. Azonban ebben az esetben is 2-2,5 óra alatt 100%-ra töltheti az akkumulátort.

A töltési teljesítmény akkor is elegendő, ha a telefon olyan alkalmazásokat futtat, amelyek sok energiát igényelnek, mint például: B. egy navigációs alkalmazás.

Teljesen vízálló
Töltőtekercseink teljesen vízállók, és akár víz alatt is tölthetik a telefont, ha valakinek ilyen ötlete támad.

Méret

S szélesség: 64,2 – 71,5 mm; magasság: 131,5 – 148 mm, M szélesség: 71,6 – 76,1 mm; magasság: 143,6 – 151 mm, XM szélesség: 71,6 – 76,1 mm; magasság: 151,7 – 161,4 mm, L szélesség: 76,2 – 80,1 mm; magasság: 151,7 – 161,4 mm, XL szélesség: 80,2– 90,1 mm; magasság: 154 – 167,7 mm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Back to Top
Product has been added to your cart