Close

Search

Új
Sale Ends In:

SpringLock telefontartó vezeték nélküli töltőtekerccsel – közvetlen az akkumulátorra köthető

SKU:MCB-SL+941

In Stock

54990 Ft

SpringLock tartóinkat már eleve úgy alakítottuk ki, hogy a töltőtekercs tökéletesen illeszkedjen bármilyen telefon vevő tekercsével, és ennek megfelelően mindig a legnagyobb hatásfokkal töltsön!

A motor elektronikájába való bekötést egy Superseal csatlakozó és saját, közvetlenül az akkumulátorra köthető táp biztosítja. Az okos eszköz csak akkor kapcsolja be a töltést, ha a motor jár, és a genrátor tölt, így kétkerekűd akkumulátora mindig biztonságban lesz. A megoldás teljesen vízhatlan, és a legnagyobb esőben is stabil, üzembiztos a működése.

Nagy teljesítmény
A töltőtekercs telefontól függően 12-15 WATT teljesítményt vesz fel, ennek legalább 85%-a valóban a töltésre is fordítódik!

Egy 3600 mAH-s (átlagos) akkumulátort várhatóan 1,5 óra alatt tölt fel teljesen. Amennyiben a telefon nem ismeri fel a különböző töltési feszültségű profilokat, akkor 1800 mA-es töltőáramra kell számítani, de ebben az esetben is 2-2,5 óra alatt 100%-ban fel lehet tölteni az akkumulátort.

A töltési teljesítmény akkor is elegendő, ha olyan applikációk futnak a telefonon, amelyeknek nagy az áramigénye, pl. navigációs app.

Teljesen vízálló
Töltőtekercseink teljes mértékben vízhatlanok, sőt, képesek akár arra is, hogy víz alatt töltsék a telefont, ha bárkinek ilyesmi jutna az eszébe. 🙂

Méret

S, M, L, XL

Konzolok a felszereléshez

Kormány konzol, Tükör konzol, Bilincs konzol, M8 konzol, Féktartály konzol, Kormányközép konzol 14-18 mm, Kormányközép konzol 18-22 mm, Kormányközép konzol 22-26 mm, Nem tudom, tanácsot kérek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Back to Top
Product has been added to your cart