Close

Search

Akció
Sale Ends In:

Vezeték nélküli motoros telefontöltő nagyméretű telefonokhoz csomag + Kanyarvadászat

SKU:MC-925_k

In Stock

59990 Ft

(14% off)

Egyszeri, különleges ajánlat!

Most telefontöltőnket és Dodor Kanyarvadászat című legújabb könyvét csomagban, nálunk kedvezménnyel vásárolhatod meg! Az ajánlat csak a készlet erejéig érvényes, csapj le rá most! Ezt a töltőt nagyméretű telefonokhoz ajánljuk.

Ebben a csomagban a telefontöltőnk mellett Dodor motoros influenszer legújabb, Kanyarvadászat című könyvét is megtalálod, ráadásul mindkét terméket kedvezményesen!
Kitűnő ajándék kezdő motorosoknak, rajongóknak, vagy akár a tapasztaltabb túrázóknak is, mindenkinek aki fejleszteni szeretné akár a motorozási, akár a telefontöltési technikáját!

A könyvről:
Dodor legújabb könyvében arra vállalkozik, hogy növelje a motorozás közben kialakuló balesetveszélyes helyzetek elkerülésének esélyét. Számos tanácsot találtok benne, legyen szó üléspozíciókról, testhelyzetekről mindenféle motortípuson, jobb-bal kanyarokról, városi forgalomról, közúti előzésről, utasszállításról, vagy akár olyan extrém élvezetekről, mint gumifüstölés vagy egykerekezés.
300 oldalas, keménytáblás cérnafűzött könyv.
190 oldalon nagyméretű fotókkal és szövegmagyarázattal, 48 oldalon grafikai szemléltetéssel és kísérőszöveggel a könnyen érthetőség kedvéért.

A töltőről:
Az MCB-925 egy telefontartóba integrált vezeték nélküli töltőberendezés, amelyet kifejezetten motorkerékpáros használatra fejlesztettünk ki.

Vezeték nélküli töltés
Miután a helyére illesztetted a telefont, a rendszer automatikusan tölteni kezdi, sőt a motorod és a telefonod is biztonságban tudhatod: a tokot bevizsgáltattuk a “Wireless Power Consortium” szervezettel, ahol megállapították a Qi 1.2.3. szabvány szerinti működést.

Egyszerű használat
A menetes mechanikának köszönhetően a tartót kesztyűben is könnyedén tudod használni. A konstrukció része egy speciális alátét, amely meggátolja, hogy telefonod a motoron keletkező vibrációk hatására kiessen a tartóból. Ráadásul a tartó és a konzolok közé is elhelyeztünk egy elasztikus kötést, amely képes a nagy frekvenciájú rezgések elnyerésére, valamint a tartó rögzítési pontját középre helyeztük, még nagyobb védelmet biztosítva a rázkódással szemben.

Könnyen felszerelhető
A felszerelés egyszerű: pár csavar meghúzásával a kívánt magasságban és szögben rögzítheted a tartót, a telefont álló és fekvő helyzetben is behelyezheted. A töltő motorkerékpárra való rögzítésére több konzolt is kínálunk. Ebben a csomagban most a legnépszerűbb, egy kormánykonzol található, ám ha valamilyen speciális igényed lenne vagy szeretnél többféle módot kipróbálni, javasoljuk, hogy vásárold meg a töltő mellé GoPro csomagunkat, amely tartalmazza az összes többi felszerelési módhoz szükséges eszközöket.

Egyszerű bekötés
A bekötéssel szintén könnyű dolgod lesz: a csomag része az általunk fejlesztett okos kábellel, amellyel egyszerűen és biztonságosan közvetlenül az akkumulátor sarukhoz kötheted be a töltőt, a nélkül, hogy beavatkoznál a motor elektronikai rendszerébe.

Víz- és ütésálló
A termék teljes mértékben víz- és ütésálló, magas minőségű rozsdamentes alumíniumból készül itt, Európában!

Csomagolás tartalma
A vezeték nélküli töltőberendezés egységcsomagként vásárolható meg. Ebben a csomagban a töltő mellett egy kormánykonzol, egy okoskábel , 2 scotchlock csatlakozó és a használati utasítás kap helyet.

Adatok:
Maximális teljesítmény: 15 Watt
Bemeneti feszültség: 9 V
Kimeneti feszültség: 5 V

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Back to Top
Product has been added to your cart