Close

Search

Sale Ends In:

Vezeték nélküli töltőtekercs – közvetlen az akkumulátorra köthető

SKU:MCB-941

In Stock

24990 Ft

Ha korábban SpringLock terméket vásároltál, itt az alkalom, hogy legújabb termékünkkel vezeték nélküli töltőberendezéssé alakítsd. A vízálló töltőtekercs bármerre jársz, megbízható útitársad lesz! Rendelésnél írd meg nekünk a telefonod méreteit vagy a márkát és a típust, és ajándékba kapsz egy kiegészítő tartólapot, amellyel egyszerűen átalakíthatod a jelenlegi SpringLock tartódat!

Tökéletes kapcsolat
SpringLock tartóinkat már eleve úgy alakítottuk ki, hogy a töltőtekercs tökéletesen illeszkedjen bármilyen telefon vevő tekercsével, és ennek megfelelően mindig a legnagyobb hatásfokkal töltsön!

A motor elektronikájába való bekötést egy Superseal csatlakozó és saját, közvetlenül az akkumulátorra köthető táp biztosítja. Az okos eszköz csak akkor kapcsolja be a töltést, ha a motor jár, és a genrátor tölt, így kétkerekűd akkumulátora mindig biztonságban lesz. A megoldás teljesen vízhatlan, és a legnagyobb esőben is stabil, üzembiztos a működése

Nagy teljesítmény
A töltőtekercs telefontól függően 12-15 WATT teljesítményt vesz fel, ennek legalább 85%-a valóban a töltésre is fordítódik!

Egy 3600 mAH-s (átlagos) akkumulátort várhatóan 1,5 óra alatt tölt fel teljesen. Amennyiben a telefon nem ismeri fel a különböző töltési feszültségű profilokat, akkor 1800 mA-es töltőáramra kell számítani, de ebben az esetben is 2-2,5 óra alatt 100%-ban fel lehet tölteni az akkumulátort.
A töltési teljesítmény akkor is elegendő, ha olyan applikációk futnak a telefonon, amelyeknek nagy az áramigénye, pl. navigációs app.

Teljesen vízálló
Töltőtekercseink teljes mértékben vízhatlanok, sőt, képesek akár arra is, hogy víz alatt töltsék a telefont, ha bárkinek ilyesmi jutna az eszébe. 🙂

A csomag tartalma:
– MCB-941 töltőtekercs
– Rögzítéshez szükséges csavarok
– Okos kábel
– Superseal csatlakozó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Back to Top
Product has been added to your cart