Close

Search

Akció
Sale Ends In:

SpringLock telefontartó

SKU:MCB-SL

Készleten

24990 Ft

(17% off)
Legújabb telefontartónk 5 méretben!

A visszajelzéseitek alapján megalkottuk a legújabb motoros és biciklis telefontartónkat!

Itt Méretválasztó ellenőrizd a te telódhoz melyik méret való.

Clear

Kialakításának köszönhetően többé nem kell a telefonod gombjai miatt aggódnod, ráadásul vezetékes töltéssel is bővíthető. Csökkentett súllyal, de még mindig rozsdamentes acélból és alumíniumból készült, az örökkévalóságnak tervezve!
A termék teljesen moduláris, így 100%-ban a telefonodra szabjuk, ha pedig később új telefont veszel, és változnak a méretek, egy egyszerű tartólap cserével az új eszközhöz szabhatod. Rendelésnél írd meg nekünk a telefonod méreteit vagy a márkát és a típust, és intézzük a megfelelő tartót.

A legjobb motoros telefontartót keresed?
Megtaláltad!
Mondjuk is, hogy miért ne keress tovább:

Praktikus forma
Rugalmas kialakításával igazodik a különböző méretű eszközökhöz, formájának köszönhetően kényelmesen illeszkedik, nem kell attól tartanod, hogy a telefon gombjai útban lesznek.

Biztos tartás
A telefontartó biciklire és motorra is kiváló. Ha a telód a tartóban van, akkor ott is marad, mindegy mennyire rázós terepen használod. Nincs olyan rögzítő elem, amelynek megerősítéséről megfeledkezhetnél, majd fájdalmas módon, útközben kellene rájönnöd, hogy jobban oda kellett volna figyelni. Csak beilleszted, és már mehetsz is!

Rozsdamentes acél és alumínium
Felejtsd el a törékény, szennyező és idővel megkopó műanyag gagyi motoros telefontartókat! Csak rozsdamentes acélt és alumíniumot használtunk, talán még az eddigi tartóinknál is masszívabb lett ez a kis erőbajnok, ráadásul a súlya is csökkent!

Extra rezgéscsillapítás
Még jobban csillapítja a rezgéseket, mert az általunk fejlesztett speciális szilikon alátét mellett a tartó rugós felfüggesztést kapott, így még több vibrációt nyel el. A telefonod kamerája tutira megköszöni majd!

Ha akarod, töltheted is a telefont
Ilyet még nem láttál! A motoros telefontartót bővítheted vezeték nélküli és vezetékes töltési funkcióval is. Mi nagyon bírjuk a vezeték nélküli megoldást, hiszen a motoron keletkező rázkódás a vezetéken keresztül akár károsíthatja is a telefon csatlakozóját. Éppen ezért megoldást találtunk rá, hogy Qi töltéssel is elláthasd a motoros telefontartót: ezt a kiegészítőt külön is meg tudod vásárolni később vagy akár csomagban a tartóval együtt. Keresd az MCB-941 és MCB-942-es termékeket. Ha a vezetékes töltésben hiszel, akkor válaszd mellé MCB-931-es usb-c csatlakozóval ellátott töltőnket!

A csomag tartalma:
– SpringLock telefontartó
– Rögzítéshez szükséges csavarok
– Az általad választott konzol

Méret

S szélesség: 64,2 – 71,5 mm; magasság: 131,5 – 148 mm, M szélesség: 71,6 – 76,1 mm; magasság: 143,6 – 151 mm, XM szélesség: 71,6 – 76,1 mm; magasság: 151,7 – 161,4 mm, L szélesség: 76,2 – 80,1 mm; magasság: 151,7 – 161,4 mm, XL szélesség: 80,2– 90,1 mm; magasság: 154 – 167,7 mm

Konzolok a felszereléshez

Kormány konzol, Tükör konzol, Bilincs konzol, M8 konzol, Féktartály konzol, Kormányközép konzol 14-18 mm, Kormányközép konzol 18-22 mm, Kormányközép konzol 22-26 mm, Nem tudom, tanácsot kérek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Back to Top
Product has been added to your cart