Close

Search

Sale Ends In:

SpringLock telefontartó vezeték nélküli töltőtekerccsel – USB C csatlakozóval

SKU:MCB-SL+942

Készleten

42990 Ft

Legújabb tartónk kiegészítve a legfrissebb fejlesztésünkkel. Ha akarod egy egyszerű, de megbízható telefontartó, ha olyan kedved van, akkor Qi töltő a telefonodnak. A tartó csökkentett súlyú, rozsdamentes acélból és alumíniumból készült, a vízálló töltőtekercs pedig bármerre jársz, megbízható útitársad lesz. A termék teljesen moduláris, így 100%-ban a telefonodra szabjuk, ha pedig később új telefont veszel, és változnak a méretek, egy egyszerű tartólap cserével az új eszközhöz szabhatod.

Méretválasztó – ellenőrizd a te telódhoz melyik méret való.

Clear
A tartóról

Praktikus forma
Rugalmas kialakításával igazodik a különböző méretű eszközökhöz, formájának köszönhetően kényelmesen illeszkedik, nem kell attól tartanod, hogy a telefon gombjai útban lesznek.

Biztos tartás
A telefontartó biciklire és motorra is kiváló. Ha a telód a tartóban van, akkor ott is marad, mindegy mennyire rázós terepen használod. Nincs olyan rögzítő elem, amelynek megerősítéséről megfeledkezhetnél, majd fájdalmas módon, útközben kellene rájönnöd, hogy jobban oda kellett volna figyelni. Csak beilleszted, és már mehetsz is!

Rozsdamentes acél és alumínium
Felejtsd el a törékény, szennyező és idővel megkopó gagyi, műanyag motoros telefontartókat! Csak rozsdamentes acélt és alumíniumot használtunk, talán még az eddigi tartóinknál is masszívabb lett ez a kis erőbajnok, ráadásul a súlya is csökkent!

Extra rezgéscsillapítás
Még jobban csillapítja a rezgéseket, mert az általunk fejlesztett speciális szilikon alátét mellett a tartó rugós felfüggesztést kapott, így még több vibrációt nyel el. A telefonod kamerája tutira megköszöni majd!

A töltőről

Tökéletes kapcsolat
SpringLock tartóinkat már eleve úgy alakítottuk ki, hogy a töltőtekercs tökéletesen illeszkedjen bármilyen telefon vevő tekercsével, és ennek megfelelően mindig a legnagyobb hatásfokkal töltsön!

USB C csatlakozókábellel ellátott típus

A töltő egy USB C csatlakozóban végződik (50 cm), amely egy a motoron meglévő USB C kimenethez csatlakozik. Főleg azoknak jó választás, akik már vásároltak nálunk MCB-931-es USB C kimenettel rendelkező vezetékes töltőt korábban.

Nagy teljesítmény
A töltőtekercs telefontól függően 12-15 WATT teljesítményt vesz fel, ennek legalább 85%-a valóban a töltésre is fordítódik!
Egy 3600 mAH-s (átlagos) akkumulátort várhatóan 1,5 óra alatt tölt fel teljesen. Amennyiben a telefon nem ismeri fel a különböző töltési feszültségű profilokat, akkor 1800 mA-es töltőáramra kell számítani, de ebben az esetben is 2-2,5 óra alatt 100%-ban fel lehet tölteni az akkumulátort.
A töltési teljesítmény akkor is elegendő, ha olyan applikációk futnak a telefonon, amelyeknek nagy az áramigénye, pl. navigációs app.

Teljesen vízálló
Töltőtekercseink teljes mértékben vízhatlanok, sőt, képesek akár arra is, hogy víz alatt töltsék a telefont, ha bárkinek ilyesmi jutna az eszébe. 🙂

A csomag tartalma:
– SpringLock tartó
– Az általad választott konzol
– Töltőtekercs USB-C kimenettel
– Rögzítéshez szükséges csavarok

Méret

S szélesség: 64,2 – 71,5 mm; magasság: 131,5 – 148 mm, M szélesség: 71,6 – 76,1 mm; magasság: 143,6 – 151 mm, XM szélesség: 71,6 – 76,1 mm; magasság: 151,7 – 161,4 mm, L szélesség: 76,2 – 80,1 mm; magasság: 151,7 – 161,4 mm, XL szélesség: 80,2– 90,1 mm; magasság: 154 – 167,7 mm

Konzolok a felszereléshez

Kormány konzol, Tükör konzol, Bilincs konzol, M8 konzol, Féktartály konzol, Kormányközép konzol 14-18 mm, Kormányközép konzol 18-22 mm, Kormányközép konzol 22-26 mm, Nem tudom, tanácsot kérek

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Back to Top
Product has been added to your cart