Close
Akció
Sale Ends In:

Motoros telefontöltő

SKU:WCH-921

In Stock

39.990Ft 27.990Ft

(30% off)

Új generációs töltőnk egyben tartó is, hogy minél egyszerűbben használhasd. Ennél a termékváltozatnál nincs szükség külön tok megvásárlására, hiszen alkalmas a telefon egyidejű rögzítésére és töltésére is. Az elektronikát kiváló minőségű alumínium házba integráltuk, ezzel biztosítva a tartósságot és a kiváló megjelenést.

 

Opciók:
(Amennyiben ‘nem tudom’ opciót választasz kérjük a pénztár oldalon add meg a telefonszámod, hogy fel tudjunk hívni egyeztetés miatt.)

Clear

Nagy hatásfokú töltés

A telefonkészüléked a közvetlen a töltőtekercsek felett kerül rögzítésre, így a töltés hatásfoka maximális lesz. A töltőberendezés maximum 2000mA leadására képes, az áramfelvételt elsősorban a telefonok beépített töltőelektronikája fogja korlátozni.

Egyszerű használat

A kormányra felszerelt tartóba pillanatok alatt be tudod helyezni a készüléked és azt biztonságosan rögzíteni. A telefon kivétele is hasonlóan egyszerű a csavaros mechanizmusnak köszönhetően. A rögzítés stabilitása több 10.000 teszt kilométeren keresztül bizonyított.

Gyorsan felszerelhető

A tartót úgy terveztük, hogy néhány egyszerű lépéssel fel tudd szerelni a motorkerékpárodra. A tartót egy szorító segítségével a kormányodra tudod szerelni, ezután már csak egy kapcsolt 12V-os vezetékpárt kell keresned csatlakoztatni a vezetéket és máris használatba veheted a berendezést. A tok fel van készítve a ma kapható telefonok fogadására, az alább elérhető .pdf-ben összegyűjtöttük mely telefonok fogadására képes.

Beszerelés lépései
Konzolok a felszereléshez

Kormány konzol, Tükör rögzítőcsavar, Fékkar bilincs, Féktartály konzol, RAM gömb (csak a gömb), Nem tudom, tanácsot kérek

Csatlakoztatás az elektromos hálózathoz

Szivargyújtó, Mini szivargyújtó (BMW), Ércsatlakozó (univerzális), nem tudom

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Motoros telefontöltő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Back to Top
Product has been added to your cart