Close

Elektromos csatlakoztatás

1. Válasszuk ki a motorkerékpárhoz megfelelő elektromos bekötő kábelt!

• Ha a motorkerékpáron van felszerelve hagyományos (általában japán motorok), vagy mini szivargyújtó ajzat (európai motorok) és ezt kívánjuk használni külső fogyasztó csatlakoztatásához, akkor válasszuk az ennek megfelelő adaptert.
• Ha a motorkerékpáron nincsen szivargyújtó ajzat, vagy van , de nem kívánja használni külső fogyasztó csatlakoztatására, akkor a fix bekötésű kábelre lesz szükség, igen azt írtuk fix bekötésű.
(tipp: a szivargyújtó ajzatok nem kimondottan motoros környezetbe valóak, az erős vibrációnak kitett csatlakozás hajlamos kontaktushibára, illetve a folyamatos le és visszacsatlakozásból eredő zavarok problémát okozhatnak a motorkerékpár elektromos rendszerében. Ezen kivül nem vízmentesek.)

WCH-921 mechanikai rögzítés

2. válasszuk ki a mechanikai rögzítő konzolt!

Igyekeztünk úgy megalkotni a konzolok palettáját, hogy valamennyi ma kapható, forgalomban lévő motorra fel lehessen szerelni a töltőnket.
• Kormánycső konzol 18-30 mm kormány méretig

  • Tükör konzol M10-es tükörrögzítő csavarhoz. A tükör lecsavarozása után a furatokat összeillesztjük, majd visszacsavarozzuk a tükröt.
  • Féktartály konzol. 37-73mm közötti, legfeljebb M5 csavarméretig. A fékmunkaközeg tartály fedelét rögzítő csavarok eltávolítása után ráhelyezzük a konzol a fedélre, majd csavarokkal rögzítjük. Elképzelhető, hogy szükség lehet másik csavarra, amely nem süllyesztett fejű, a fékrendszerek sokfélesége miatt ezt a csavart nem tartalmazza a készlet.
  • Kormány bilincs konzol. 29,5-33,5 mm közötti csavartávolságig alkalmazható M6-os csavarhoz. Akár a fék akár a kuplungkart rögzítő bilincs furattávolsága a legtöbb motorkerékpárnál megegyezik. Ezt a kér csavart eltávolítva a furatok összeillesztjük a furatokat majd visszahelyezzük a csavarokat. Néhány motoron a csavarok be vannak süllyesztve, ezekhez a motorokhoz a készlet tartalmaz 2 db távtartót, amivel a rögzítés kivitelezhető. Elképzelhető, hogy a gyári csavar hossza így nem lesz kellően hosszú és hosszabb csavart kell alkalmazni, ezt a rendszerek sokfélesége miatt nem tartalmazza a készlet.
  • 1” gömb/RAM konzol adapter. Amennyiben már rendelkezel a motorodon RAM konzollal, vagy a jövőben különböző eszközöket szeretnél használni ugyan azon a rögzítő platformon kínálunk egy olyan adaptert, ami 1” gömb/RAM gömböt képez a termékünk hátulján. Fontos, hogy a rögzítéshez szükséges egyéb elemeket nem tartalmazza a készlet, arról a vásárolónak kell gondoskodnia.

WCH-911

A termék minden olyan tokba beilleszthető, ami legalább 70x150mm belső mérettel rendelkezik és van rajta lehetőség a csatlakozó kábel kivezetésére.
Az általunk kínált tokok ezeket a követelményeket teljesítik, ha saját tokba szeretné tenni a terméket, akkor a peremfeltételek meglétét ellenőrizni szükséges, igen azt írtuk szükséges.

A termék elektromos bekötése megegyezik a korábban tárgyaltakkal.

WCH-931

A terméket csak ércsatlakozóval hozzuk forgalomba, tehát fixen kell csatlakoztatni a motorkerékpár elektromos rendszeréhez.

Back to Top
Product has been added to your cart